Folksy Ltd

CAnt get pictures to show


(Grimm Exhibition) #1

Am I being daft, I cant get any pictures to load in my posts.
I click on the icon above(line with arrow above) I add a pic from the brows section, click on upload but then nothing happens. Not even a swirly thing to show its doing something.
Am I doing the wrong thing?


(Trevor Harvey) #2

I click on the up arrow as you do, then right click the picture on the actual listing and copy image URL - add that in the ‘add image from the web’ box, then click the ‘show more’ box and add the listing URL, then click ‘upload’


(Grimm Exhibition) #4

http://images.folksy.com/aXRlbXMvMTMyOTg1LzIwMTMwNTA4LzEyMTAyMTQxNzI0Mw-Q-Q-N/mainhttp://folksy.com/items/4076514-Washable-cushion-12x12-Blue-tit-bird-french-text

As you can see from the above mess I dont have a clue what im doing!! Il give it another go when Im not so tired (its 10pm, way past my bedtime)


(Jane Whalley) #5

@Sian, just wondered if you could help.

I’m having trouble posting images on the threads. It seems to be an intermittent problem. I’m currently using my laptop and I click the upload image and have tried both ways, i.e., just putting the item link into the box and the other way of putting copy url image in one box and then the item link in the other box. The picture initially shows up and I can see it, but when I revisit the thread it has disappeared and other users can’t see it either. I’m getting really frustrated as I can’t seem to put my finger on why this is happening. Suggestions have already been made, but nothing is working. Can you help?

Jane x